Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 13. september 2020, kl. 10:00
Lene Hjære Østergaard

ÆBLEFEST OG FAMILIEGUDSTJENESTE I DET FRI

Familiegudstjeneste
Temaet er ”Håb og tillid”. Martin Luther sagde engang, at hvis han vidste verden ville gå under i morgen, så ville han plante et æbletræ i dag. Det er et fantastisk billede på håb og tillid til Gud, som vi sammen vil prøve at gøre mere konkret undervejs i gudstjenesten. Samtidig byder vi også velkommen til de nye konfirmander og mini-konfirmanderne, og deres familier. Kirkens nye børnekor vil synge for os. Der vil være noget for alle sanser og for både børn og voksne. Præst ved gudstjenesten er Lene Hjære Østergaard.

Æblefest med bål
Efter gudstjenesten holder vi Æblefest. Vi vil bl.a. plante et æbletræ, som det fremover bliver konfirmander og mini-konfirmanders opgave at passe. Der vil være forskellige sjove lege for børn. Der vil være et langbål, hvor man kan bage æbler i gløderne, lave snobrød og grille kylling-æblespyd, måske smage på den lokale variant af æbleflæsk og meget mere.

Kagekonkurence
Vi vil også gerne invitere alle, der har lyst til at deltage i kagekonkurrencen. Bag din egen kage med æbler i, og tag den med. Der vil være sjove bage præmier til alle deltagerne. Bare tænk dig bare om imens du bager, så hygiejnen er i top.

Mosteri
Sidst med ikke mindst har vi et Æblemosteri, så alle kan få friskpresset æblemost med hjem. Man må gerne medbringe sine egne æbler og flasker, og ellers kan man købe æbler og dunke af os. 50 kr. for en dunk med most i.

Vi mødes på grunden bag kirkegården, Nordstjernevej 5.Æblefesten begynder lige efter gudstjenesten og slutter senest kl.13.00. Alle hjælpes ad med oprydningen!

Ændringer kan opstå, hvis sundhedsmyndighederne ændre deres anbefalinger. Følg med på vores Facebookside ’Tølløse kirke’